Det er Hitra Høyre som i kveld (onsdag) inviterer til debatt på Hitra Kro & Camping på Sandstad. På møtet vil det settes  på fokus på utviklingsmuligheter ved Jøstenøya og Hitra Kysthavn.

Leder i Hitra Høyre, John Steinar Lervik, håper at mange vil bruke denne muligheten til å komme med innspill slik at partiet kan stå enda bedre rustet i arbeidet med å gjøre Jøstenøya og Hitra Kysthavn til et nav i kystregionen. Lervik påpeker videre at selv om det er Hitra Høyre som arrangerer møtet, er alle interesserte hjertelig velkommen, uavhengig av partifarge.

-  Meningen med møtet er å få innspill fra lokalbefolkningen i området på hvordan de ser mulighetene her, nå som vi vet at Marine Harvest som første aktør har kjøpt tomt for ny laksefabrikk, forteller Lervik.

Lokalpartiet vil presentere noen mulighets-scenarier som oppspill til dialog med lokalbefolkningen, og med på laget har de også Torhild Aarbergsbotten fra fylkespartiet. Aarbergsbotten ligger pr. dato godt an til å komme inn på stortinget fra høsten.