Hitra-Frøya har produsert over 4000 nyhetssaker i år. I 98 papiraviser og oppdateringer gjennom hele dagen på nett har Hitra-Frøya gitt deg det viktigste som skjer i regionen vår og de gode sakene i 2021.

Nå tar vi en titt tilbake og se på noe av det dere leste mest i vår årskavalkade.

Det er tre år siden Terje Korsnes kjøpte eiendommen på Sistranda. Bygget som ligger helt inn til fylkesveien har opp gjennom tiden huset dagligvarebutikk, fotobutikk, kontorer og leiligheter. Huset var det aller første forretningsbygget i det som etterhvert ble Sistranda sentrum.

Bak huset som er synlig fra veien ligger det et lagerbygg og en større ubrukt tomt. Korsnes fortalte da han tok over at han ønsket å rive byggene og bygge et nytt boligkompleks på tomta.

- Huset står der som en pest og en plage, sa Korsnes til lokalavisa da.

Nå hadde han andre planer:

I september var det stortingsvalg. Slik stemte vi ved valget:

Flere øyværinger ble utsatt for hacking.

Hele Mausund jubla da beskjeden kom om at de får folkehøgskole.

Skipper Vegar Måsøval satte hele staben i beredskap da båten «Eidsvåg Pioner» ble bedt om å delta i redningsaksjonen av to personer som klamret seg til kjølen av en kantret båt.

Vi møtte frøyværingen Wraylee Hansen har vært ute og åpen som en del av LHBT+ i mange år. Selv om han ikke legger skjul på noe, ønsker han likevel at det ikke er det første folk assosierer med han:

- Det er veldig viktig for meg å ikke bli stemplet som "han som er gay". Jeg vil ikke at det skal være identiteten min. For meg var det alltid viktig å komme fram som meg, Wraylee, og at folk kjenner meg som det. Legningen min har ikke noe med hvem jeg er å gjøre, sier han.

Mye av året har naturligvis dreid seg om korona og blant våre mest leste saker gjennom hele året er saker om smitte, vaksinering, regler og konsekvenser av en pandemi.