I forrige uke ble det foretatt en koordinert narkorazzia mot flere husstander på Frøya. Sju personer ble tatt inn til avhør. Samtlige har vedkjent seg besittelse og bruk av cannabis. 170 gram hasj og en liten plantasje med marihuanaplanter ble beslaglagt. En person har i tillegg innrømmet bruk av amfetamin, men det ble ikke beslaglagt noe av dette stoffet.

SE FLERE BILDER FRA BESLAGET: HASJPLANTASJEN VAR GODT UTSTYRT

Politiet jobber ut fra at det det i dette miljøet foregår videresalg av narkotika. - Vi har indisier på at enkelte driver videresalg, etter at de har hentet stoffet til Frøya, sier lensmann Dagfinn Herskedal til dagens Hitra-Frøya.

- Kan det være omsetting av sterkere stoffer enn cannabis? - Hvilke stoffer det er snakk om, har vi ikke oversikt over. Men vi regner det som sannsynlig at det også omsettes amfetamin, sier lensmannen til lokalavisa.

Herskedal ønsker ikke å si noe spesifikt om hvilken bakgrunn de anmeldte har, eller hvor de er bosatt. - Samtlige er bosatt på Frøya. Det er et narkomiljø, rett og slett. Vi ønsker ikke å gå nærmere inn på hvem disse er, sier lensmann Dagfinn Herskedal.

LES OGSÅ: SJU PÅGREPET I RAZZIA, 50.000 KRONER BESLAGLAGT

Avhørene er unnagjort, og sakene sendes nå over til politijurist i Trondheim. Denne vil avgjøre hva de enkelte kan siktes for, og om det f.eks er grunnlag for å sikte noen av dem for salg av narkotika.

(Foto: Politiet)