Traileren som i morgentimene kjørte av veien i Barmanfjord, er ennå ikke berget (kl. 14). Politiet foretar nå de nødvendige målingene av stedet og så  fort det er klart for berging vil veien bli stengt i to timer.

- Viking er nå ankommet stedet og er klare til å begynne å berge. Så fort vi er ferdige med målingene vil veien bli stengt i to timer, opplyser lensmann i Hitra, Per Christian Stokke.

Trafikken sleppes nå igjenom i små puljer, og dirigeres av bergingsmanskapet på stedet.

Kjørte av veien

For det var kl. 08.11 nødetatene fikk meldingen om at en trailer hadde veltet utenfor veien i Barmanfjord. Både politi, ambulanse og brannvesen rykket ut til ulykkesstedet.

Sjåføren fløyet inn på sykehus

Vogntoget, som var lastet med betongelementer,  var på vei i retning Frøya da det havnet utenfor veien like etter det gamle samvirkelaget i Barmanfjorden.

Bilen ble påført store skader, og sjåføren måtte forlate bilen gjennom den knuste frontruta. Sjåføren ble brakt inn til Fillan med ambulanse, og skadene ble vurdert så store at sjåføren nå er på vei til St.Olav i ambulansehelikopter.

- Sjåføren er på vei inn til byen, men skadeomfanget er ennå uavklart, da vi ikke har fått noen mulighet til å komme sjåføren i tale ennå, sier lensmann i Hitra, Per Christian Stokke.

Betongelementene raste ned i juvet

Bilen som var lastet med betongelementer, ligger nå og vipper på kanten av en bratt skråning. Noe som vanskeliggjør bergingsarbeidet.Veien er delvis blokkert i en retning, men det er mulig å passere.

- Betongelementene som bilen var lastet med har rast av og ligger nå i bunnen av skråninga, sier lensmann Stokke til lokalavisa.

Hendelsesforløpet er i følge lensmannen uklart og vitner til ulykken bes ta kontakt med Hitra lensmannskontor.