Glassdomen ved Rabben Marina kom på plass torsdag. Foreløpig er den provisorisk forankret, og har ingen landgang, men det vil snart forandre seg.

- Vi håper å ta den i bruk så snart som mulig, men jeg tror ikke det blir i 2016. Først må vi komme oss om bord for å se hva som må gjøres før den kan åpnes for gjester, sier Eli Kristin Fredagsvik, daglig leder ved Rabben restaurant, når lokalavisas Øypatruljen er innom fredag.

Men når stol og border, og et enkelt kjøkken nede i lekteren som domen står på er ferdig, og en landgang er på plass, så kan det bli mye å gjøre.

- Det er allerede booket konfirmasjoner for flere år fremover, og til sommeren er det booket et bryllup. I tillegg tenker vi at folk og bedrifter kan leie domen til ulike arrangementer. Vi ser også muligheten for å arrangere for eksempel rekeaften og konserter, sier Fredagsvik.

- Jeg gleder meg til vi skal begynne å bruke den. Den blir et blikkfang når vi får lys i den, og jeg tror den kan bli en attraksjon for turistene som kommer hit.