Frøya bridgeklubb har i dag 20 medlemmer, og fire av disse deltok i kretsmesterskapet i bridge som ble avholdt på Orkanger. Det var 15 lag fra kretsen som deltok i kvalifiseringen som foregikk i januar, og de ti beste lagene gikk videre til kretsmesterskapet nå i mars. Frøya kommer inn under Sør-Trøndelag bridgekrets, som en av 25 kretser i landet. Det var ingen fra Hitra bridgeklubb som deltok i dette mesterskapet.

På kretsmesterskapet oppnådde laget fra Frøya 188 vinnerpoeng, og andreplassen gikk til et lag fra Skaun som fikk 156 poeng. I fjor kom Frøyalaget på andreplass, og de er godt fornøyd med å komme til topps denne gangen.

-I fjor ble vi nummer to, så det var ekstra artig å vinne denne gangen, forteller leder i Frøya bridgeklubb, Rune Hoff, og legger til at det er mer enn tjue år siden Frøya ble kretsmestre forrige gang.

Selv om Frøya bridgeklubb har tjue medlemmer, er det ikke alle som deltar på spillkveldene som arrangeres. Klubben ønsker seg flere medlemmer, og har planer om å holde bridgekurs igjen til høsten. Kanskje kan kretsmestrene være en ekstra motivasjonsfaktor for nybegynnere.