I helga tok Jorddunsts storsignering Kyuss Rockefeller i Oslo med storm. Etter konserter i Bergen og Oslo, drar nå stoner-legendene på Europa-turne. Neste gang de kommer til Norge, er det for å spille på Jorddunst. At anmeldere storskryter av bandets konsert på Rockefeller i helga, gjør at Reppe opplever stor interesse rundt sommerens festival på Stølan.

LES OGSÅ: KYUSS KLARE FOR FRØYAK

- Jeg får tilbakemeldinger fra folk i Bergen og Oslo som jeg ikke aner hvem er, om at de har oppdaga at Kyuss skal til Frøya i sommer. Denne bookinga begynner å bli større enn vi trodde, sier Reppe til lokalavisa.

- Jeg har aldri før opplevd så tidlig at folk etterspør NÅR vi legger ut billettene for årets festival, sier Reppe til lokalavisa, og legger til at festivalen åpner for billettsalget i løpet av denne uka.

- Gled dere Frøyværinger! Dette var helt usannsynlig bra! Vi snakker driv! Lykkelig og glad! skriver en konsertgjenger på Facebook etter Rockefeller. Musikknyheter.no, som har gitt konserten 9 av oppnåelige 10 poeng, avslutter sin anmeldelse på denne måten:

"Publikum står halvdrita og smilende igjen, og det var virkelig en kveld verdt å få med seg. Kyuss er et band som har betydd så mye for den alternative rocken, og det å se dem live var en gudegave. Enhver stoner eller musikkidiot bør se Kyuss Lives! når de kommer tilbake til Norge i sommer. Kyuss Lives! var unektelig en god og minnerik opplevelse, og de gamle skivene får nok støvet børstet av seg nok en runde. Takk!"