Frøyværingen Roger Jensen fikk kjenne på kreftene til ekstremværet "Tor" fredag kveld. En tur utenfor hans eget hjem endte med at vinden tok tak og slengte mannen avgårde og inn i ei jerngryte ved ei grillhytte i hagen. Det medførte skulder-skade og påfølgende tur til sykehuset.

- Møtet med Tor ble tøffere enn ventet. Han løftet meg en meter opp, kastet meg to meter bort og opp i ei jerngryte. Skulder ute av ledd, ambulanse til Orkanger og sykemelding, skriver Jensen, som til daglig er leder av psykisk helsetjeneste, på sin Facebook-side.

Jensen har også fortalt historien til froya.no. Lokalavisa Hitra-Frøya har også spurt om et intervju, men Jensen har ikke ønsket å utdype historien.

- I det vi runder hjørnet på huset kom det et mega vindkast. Eli Ann (kona) trodde det var jeg som dyttet henne. Hun ble revet med av vinden og landet på plena ca.2,5 m unna hjørnet, forteller Jensen til froya.no. Han skjønte fort at noe var galt, og dermed ble det en langt tur over fjellet i ambulansen før helsepersonellet på sykehuset etterhvert fikk skuldra tilbake i ledd.