Det er ingen hemmelighet at Kjell Reitan fra Hitra er en ihuga Springsteen-fan. Han har sett og hørt sin musikalske idol på konserter over store deler av Europa. Musikklidenskapen har til og med ført Reitan til Springsteen-konserter i Sør-Afrika. Så når den kritikerroste turneen ”The River Tour” kommer så nær dørstokken til Kjell var det opplagt at alle kluter ble lagt til for å skaffe billetter.

- Vi var et lite lag som lå på telefonlinjene da billettsalget åpnet. Heldigvis kom jeg igjennom, og fikk kjøpt billetter. Nå er vi en fin gjeng som er klare til å oppleve Springsteen i Granåsen, forteller Kjell.

Kjell bygget arena for "The Boss"

Granåsen Arena er omtalt som Norges nye storstue på konsertfronten, og når ”The Boss” entrer scenen i Granåsen Arena den 26.juli, er han den første artisten som spiller her. Ingen annen arena i Norge har like stor publikumskapasitet. Med Bruce Springsteen på scenen får Granåsen Arena litt av en ilddåp, og ekstra hyggelig er det at Kjell Reitan har vært med på å bygge arenaen.

- Det er kjempegreier at Bruce Springsteen er den første artisten i Granåsen Arena. En arena jeg har vært med på å bygge. Jeg er spent på arenaen. For dette er landets beste konsertarena, mener Kjell.

Runder Bruce-konsert nummer 50 i sommer.

Konserten i Granåsen verken starter eller avslutter Sprinsteen-sommeren for Kjells del. Hele fem konserter skal oppleves før høsten tar til. Og tre av disse er i Norge. Når Bruce slår sin siste akkord på gitaren i Granåsen har Kjell overvært 49 konserter med helten. Kort tid etter er konsert nummer 50 i Gøteborg. På konsertprogrammet står også to konserter i Oslo og en i Roma. Hele 52 Sprinsteen-konserter kan den ihuga tilhengeren notere seg etter denne sommeren. Og det ser ut til at lidenskapen har gått i arv.

- Denne gangen skal mine barn Lone, Tina og Even være med på to konserter i Gøteborg og Granåsen. Det blir jo utrolig bra. Arven og lidenskapen går videre!, forteller Kjell Reitan fornøyd.

988 89 562 kirsti.marthine@hitra-froya.no