Hilde Jørgensen fra Barmfjorden er nominert inn på nummer 14 på stortingslista for Sør-Trøndelag Sosialistisk Venstreparti.

Nominasjonsmøtet i Sør-Trøndelag SV har valgt den kjente miljøverneren Lars Haltbrekken til førsteplassen på lista til stortingsvalget. Haltbrekken er tidligere leder i Naturvernforbundet og jobber som rådgiver for SVs stortingsgruppe.

- Jeg vil være en stortingsrepresentant for alle oss som vil kutte klimagassutslippene og ta vare på norsk natur. Jeg vil at Norge skal være et varmt samfunn med små forskjeller mellom folk. Da ruster vi oss for framtida, forteller Haltbrekken i en pressemelding.

Leder Ottar Michelsen i Sør-Trøndelag SV er fornøyd med kandidaten på førsteplass.

- Jeg er veldig glad og ikke minst stolt over at en så solid og profilert miljøverner som Lars topper lista vår til stortingsvalget. Han er rett person på rett sted nå når vi vet at klimagassutslippene må ned. Lars har også tydelig med seg fordelingsperspektivet som er helt avgjørende for Sør-Trøndelag SV

På lista finner vi også Hilde Jørgensen fra Hitra. Hun er innstilt på en fjortendeplass. Hilde synes at SV har en meget spennende stortingsliste, og gleder seg til valgkampen.

Her er Sør-Trøndelag SVs stortingsliste:

1. Lars Haltbrekken, Oslo/Trondheim

2. Mona Berger, Trondheim

3. Nisrin El Morabit, Trondheim

4. Rakel Trondal, Malvik

5. Bjørn Salvesen, Røros

6. Alida Domaas, Trondheim

7. Aud Kvalvik, Melhus

8. Gro Mari Hanem Høiby, Selbu

9. Ottar Michelsen, Trondheim

10. Gro Grøtte, Oppdal

11. Alex Ramstad Døsvik, Ørland

12. Efia Marie Damba, Klæbu

13. Nils Heldal , Trondheim

14. Hilde Jørgensen, Hitra

15. Kjell Rønningsbakk, Orkanger

16. Marthe Rødsjø, Bjugn