Margaret Berger reiser i dag til Malmø for å delta i Grand Prix. Målet er å vinne Eurovision song contest, men hun har planene for videre karriere klare, uansett hvordan det går.

- Det har vært en veldig hektisk tid siden seieren i Spektrum. Jeg merker det er en veldig stor forskjell på det å gi ut plate eller delta i Idol, kontra å delta i Eurovision Song Contest. Nå er jeg hele Norges representant, sier Berger til Aftenposten.no

Selv om hun de siste årene har viet seg til jobben som låtskriver, legger hun ikke skjul på at det som skal skje i Malmø de neste to ukene er viktig for hennes videre karriere som artist, skriver avisa.

- Du trenger ikke vinne Eurovison for at dette skal bli et springbrett, men jeg er opptatt av å forvalte den muligheten dette gir. Jeg har nettopp signert en stor kontrakt med Universal i Tyskland, for Benelux-landene og Øst-Europa, og har derfor en klar tanke om veien videre etter Eurovision. Det er viktig å bruke dette til noe, og ikke la det bare være et TV-program, sier hun.