Coop Ekstra skriver i en pressemelding:

Fest på Sistranda

Det blir fest når Coop Extra roadshow 2014 ankommer Sistranda. Da fyrer Coops eget grillteam opp grillene, og invitere store og små til å smake på noen av de rundt 100 ulike grill- og sommerproduktene som fyller butikkhyllene denne sommeren.

Årets grillprodukter fra Coop ble nylig rikt belønnet under NM i kjøttprodukter. Kjeden ble norgesmester i kategoriene pølse og grill, og fikk to hederspriser og syv gull, ti sølv og seks bronsemedaljer for sitt utvalg av grillprodukter.

– Sommeren er her for fullt, og det vil vi feire. I tillegg til smaksprøver, blir det morsomme aktiviteter for hele familien, gode tilbud i butikken, musikk og konkurranser med fine premier. Vi ønsker alle velkommen, sier butikksjef Kenneth Engan ved Coop Extra Sistranda.

Grillfest som premie

Den heldige vinneren av hovedkonkurransen, får en gratis grillfest for inntil tolv personer.

– Festen arrangeres samme dag, og vårt eget grillteam dukker opp og dekker til fest med grillmat, langbord og tilbehør – enten det er hjemme i hagen, på stranden eller et annet sted. Eneste krav er at grillfesten må holdes innenfor én times kjøretid fra butikken, sier Kenneth.

Skal inspirere

I løpet av perioden 15. juni til 15. august, vil samtlige av de rundt 160 Coop Extra-butikkene få besøk av roadshowet.

Formålet med turnéen er å gi kundene inspirasjon til å skape den perfekte grillopplevelsen, og bidra til den gode sommerfølelsen.

Turnéen gjennom landet kan følges på Facebook og en egen nettside. Her blir det også lagt ut bilder og film fra arrangementene, samt grilltips- og oppskrifter.