Frøya - Røros (2-1) 2-3

Det ble en målrik kamp lørdag ettermiddag da Røros gjestet Frøya idrettspark.

Opp i ledelse

Kampens aller første mål kommer etter bare fem minutter ved hjemmelagets Fredrik Witzøe.

I det 30. spilleminutt setter Frøyas nummer 15, Kristoffer Gaasø, inn målet nummer to før motstander Røros kun tre minutter senere reduserer på straffespark.

Spillerne feirer Kristoffer Gaasøs 2-0 mål.

Frøya har det aller meste av spillet i første omgang.

Viljen er tilstede og laget har en del brukbare muligheter foran mål uten at det blir nettkjenning. Stillingen til pause blir 2-1.

Rødrussen danset og underholdt i pausen.

Sterkt ut i andre omgang

Røros har bestemt seg for å gå sterkt ut fra start i andre omgang.

I løpet av det aller første spilleminuttet har Røros et god forsøk på mål som ikke gir uttelling, men det gjør derimot målforsøk nummer to som kommer like etterpå, 2-2 og kampen er plutselig like åpen igjen.

Det er Røros som legger på til 2-3 i det 25. spilleminutt og som har nok et godt forsøk noen minutter senere. Frøya får to frispark på tampen av kampen, men oppgjøret ender 2-3 i motstanderes favør.

- Røros gjør det vanskelig for oss

- Det var en uryddig kamp.

Slik oppsummerer trener Ketil Fjæran dagens oppgjør mot laget fra Bergstaden.

- Røros gjør det vanskelig for oss, særlig på midtbanen med sin spiller nummer 19, som vi ikke klarer helt å komme oss forbi. Vi får også en unødig straffe mot oss i løpet av kampen, sier Fjæran.

Spiller motstandere trill rundt

Likevel presiserer treneren at det var en nerve i kampen og at 4.divisjonsoppgjøret like godt kunne endt uavgjort eller gått Frøyas vei.

Frøya spilte motstanderne trill rundt de tjue første minuttene i første omgang.

- Vi hadde god kontroll på kampen i 1. omgang. De tjue første minuttene spiller vi motstanderne trill rundt, men vi klarer ikke følge opp resten av kampen.

Fjæran sier det er synd at ikke Frøya vinner i dag, for da kunne laget klatret opp på 2.plass på tabellen, noe som ville gitt gutta ekstra inspirasjon og motivasjon sier han, - men nå gleder vi oss til neste kamp som blir mot Hitra.