Vi runder av vår gjennomgang av nyhetsåret 2015 på hitra-frøya.no med de tre mest leste sakene i desember:

1: - Det er ikke mange som har en såpass uvanlig historie som oss

Adrian Bredesen (21) fra Sandstad studerer film og TV ved Westerdals Oslo School of Arts, Communication and Technology. I høst fikk de i skoleoppgave å lage en personlig dokumentar, og Adrian valgte å lage film om sin lillebror Joakim.

Det skulle vise seg at Joakim hadde sykdommen MLD, Metakromatisk leukodystrofi. En arvelig, fremadskridende og smertefull nevrologisk sykdom, som i tillegg er svært sjelden. Joakim ble bare åtte år.

Saken om den gripende dokumentaren til Adrian gikk landet rundt, og ble også fanget opp av andre medier. Saken ble den klart mest leste saken på hitra-frøya.no i desember.

2: - Bare tilfeldigheter at det ikke gikk liv

Tidlig en morgen i romjula ble en mann funnet kraftig forslått etter en privatfest nord på Frøya. Politiet anser det som en svært alvorlig voldssak.

- Slik jeg vurderer det, er det bare tilfeldigheter som gjør at det ikke går liv. Dette kunne gått riktig ille, sa lensmann Arild Sollie til lokalavisa.

3: Skadet i front mot front-kollisjon

To biler kolliderte i en møteulykke på fv. 714 i Dyrvika. Operasjonsleder i politiet opplyste til at en person ble skadet.