En leser har sendt oss bilder av en av Boreals busser på vei fra Frøya til Trondheim torsdag morgen. Langs Barmfjorden på Hitra gjorde bussen et par stopp som fikk bilisten til å reagere.

- Onsdag morgen kjørte jeg bak bussen på vei til jobb, og da så jeg at den stoppet i veikanten for å slippe av passasjerer som skulle til Barman skole. Jeg reagerte på at bussen ikke kjørte inn og stoppet på bussholdeplassen som ligger på andre siden av veien. Passasjeren, antageligvis en ansatt på skolen, måtte vente på at trafikken hadde passert før hun kunne gå over veien, forteller leseren.

- Sto med fronten i veien

Han kjørte videre etter bussen til neste bussholdeplass ved Aunet, der bussen tok på passasjerer.

- Der er det en stor bussholdeplass, men bussen stoppet med fronten ute i veien, så jeg måtte stoppe og vente til bussen kjørte igjen. Det er unødvendig når det er en stor holdeplass der, og det kan skape trafikkfarlige situasjoner om noen bestemmer seg for å kjøre forbi i den uoversiktlige svingen, mener leseren.

Da det samme gjentok seg torsdag morgen, fant leseren frem kameraet.

- Jeg tenkte at jeg skulle ha kameraet klart dersom det samme gjentok seg. Så da bussen stoppet på akkurat samme måte torsdag morgen tok jeg bilde mens jeg ventet på at bussen skulle kjøre igjen, sier leseren.

- Skal ikke gjenta seg

Lokalavisa har forelagt bildene for busselskapet Boreal, som reagerer på opplysningene.

- Vi beklager dette på det sterkeste, og det er ikke noe vi ønsker å være bekjent av. Bussholdeplassene skal alltid brukes og skal selvfølgelig brukes på riktig måte. Vi vil iverksette tiltak umiddelbart for å sørge for at dette ikke gjentar seg, skriver Hilde Urdal, kommunikasjonsrådgiver i Boreal.

Trafikkfarlig: Ved Aunet brukte ikke bussen hele holdeplassen. det kan skape trafikkfarlig situasjoner, mener en leser.