Liten tvil om at partiene peker seg ut Hitra- og Frøya-regionen når viktige valgkamp-slag skal stå. I helga kommer flere av tungvekterne innen politikken utover til øyregionen for å hjelpe lokalpolitikerne med oppmerksomheten.

Fra Arbeiderpartiet stiller fylkesordfører Tore O. Sandvik, både på bedriftsbesøk og på stand på Sistranda og i Fillan,blant annet sammen med kandidat til fylkestingsvalget Eldbjørg Broholm fra Dolmøya.

Tord Lien fra Fremskrittspartiets stortingsgruppe er allerede kommet utover og har i dag besøkt blant annet Frøya videregående skole. Lien skal lørdag bistå partiapparatet på Hitra. Det samme gjelder stortingsrepresentant Linda Hofstad Helleland, som i dag har vært på bedriftsbesøk på Salmar, og senere i kveld deltar på partimøte med Høyre-kolleger fra Snillfjord, Hitra og Frøya på Hopsjøbrygga.

Snorre Valen jobber som stortingspolitiker for Sosialistisk Venstreparti, og besøker sine partivenner både på Frøya og Hitra i helga.  Og som ikke dette var nok, har også Senterpartiet invitert sin øverste fylkspolitiker, fylkesvaraordfører Arne Braut. Han kommer til å stå på stand i Fillan lørdag.

MER LOKALVALG I DAGENS HITRA-FRØYA (PAPIR OG EAVIS):

- Hvem vil samarbeide med hvem i Hitra-politikken

- Thomas Bakken (SV) fra Hamarvika kjemper for rettferdig skolepolitikk

- Egil Hestnes (H) har kampsakene klare