Frivilligsentralen flyttet lokaler til biblioteket for tre måneder siden.  Gry Reppe vikarierer for daglig leder, Trude Tønder. Det er en jobb Reppe gleder seg til å komme ordentlig i gang med.

- Åh, det blir kjempespennende! Det er mye å ta tak i, og jeg har mange ideer jeg håper jeg kan bidra med. Dette er en jobb som passer meg perfekt, så jeg er veldig fornøyd med å få denne muligheten, forteller Gry Reppe.

Nye frivillige er velkomne

En entusiastisk Gry Reppe forteller også at hun gjerne tar i mot nye frivillige.

- Det er bare å komme innom kontoret for en kopp kaffe og en hyggelig prat, så kanskje vi kan finne noe som kan passe for akkurat deg, sier hun.

- Det kommer mye spennende fremover. Blant annet litt samarbeid med skolene, så vi trenger frivillige. Om noen har lyst til å donere litt møbler og slike ting så tar vi også veldig gjerne i mot det også. Spisestuestoler, puter eller sofatrekk og lignende sier vi veldig gjerne ja takk til, forteller Gry, som tydeligvis allerede har kommet godt i gang i nyjobben.

Åpent fra 10-14

- Frivilligsentralen er åpen fra 10-14 fra tirsdag til torsdag, men jeg er her de andre dagene også, så det er bare å stikke innom, inviterer Gry.