Christine Antonsen ble kjendis i øyregionen etter at hun vant årets "Street Car Babe" og "Miss glamour of Scandinavia" i fjor høst. Nå har hun "hentet hjem" tittelen "Drømmekroppen 2012", i en konkurranse arrangert av en leverandør av kosttilskudd.

SE FLERE BILDER AV CHRISTINE HER

Får reaksjoner

- Jeg er kjempeglad. Jeg fikk vite det i går, men fikk ikke si det før i dag. Så jeg har gått og ventet på å få lov til å fortelle, forteller Christine Antonsen til lokalavisa Hitra-Frøya.

21-åringen, som opprinnelig er fra Sistranda men nå bor i Trondheim, har allerede fått en rekke reaksjoner på seieren på sin Facebook-side. Kommentarene er både positive og negative.

- Noen mener det er fortjent, andre ikke. Men for meg er all PR god PR. Det gjør meg ikke så mye at noen er negative, det er bare artig, hevder Antonsen.

Løper i trapper

I denne siste konkurransen skriver juryen at de vil velge ut vinnerne basert på sunne og friske treningsidealer. Premien er 15.000 kroner. Christine medga i fjor at hun ikke trente spesielt mye i forkant av utnevnelsen "Miss glamour of Scandinavia". Men nå har hun begynt å trene en del, og det er derfor ikke urettferdig at hun vinner fram i en fitness-konkurranse.

- For eksempel løper jeg en del i trapper, forteller hun.

Drømmer om modell-jobb

Christine sa til lokalavisa også etter seieren i fjor at hun ikke bryr seg om negative kommentarer til at hun stiller i slike konkurranser. Da hun vant store pengepremier i fjor, var silikonpupper noe hun vurderte.

- Jeg har enda ikke bestemt helt hva pengene skal gå til, men det blir vel en ferietur. Også har jeg tenkt litt på silikon da... Enkelte kaller meg billig, og sier jeg selger kroppen min, men det er uansett min kropp, og mitt valg, sa hun standhaftig, og uttalte da en drøm om å leve av å jobbe som modell.

- Den drømmen har jeg fortsatt. For tida er jeg arbeidsledig, forteller hun.