Humor og personlighet er to stikkord som både Oda og Conor bruker når de skal beskrive hva det var som gjorde at de falt for hverandre.

Oda Blindheim Grønskag (20) og kjæresten Conor Foster (25) møttes for første gang på treningsstudioet Maxtrim på Frøya.

- Men vi kom ikke i snakk før vi møttes på fest på hotellet (Hotell Frøya, journ.anm.). Så brukte vi bare så mye tid sammen, at det til slutt bare ble sånn at vi ble sammen, forteller Oda.

Mye til felles

Nå har de vært et par i snart to år.

- Jeg syns Oda er veldig pen, og jeg falt for den supre personligheten hennes. Jeg likte at vi hadde så mye til felles.

- Det likte jeg også! Jeg falt jeg veldig for smilet og humoren til Conor. Også måtte jeg jo bare bli sjarmert av det morsomste sjekketrikset jeg har hørt; «vil du bli med meg til Titran for å se på måsene?», ler Oda.

- Det er bare godt å være sammen

For tiden bor Oda i Trondheim, mens Conor bor på Frøya.

- Vi har begge veldig mye energi, så når vi møtes er vi veldig glade i å trene og gå turer sammen. Også er vi veldig glade i å reise sammen. Nå gleder vi oss veldig til å reise til Roma i mars, forteller Oda.

- Hva er det beste med å være i et forhold?

- Jeg liker å ha ei jeg kan snakke med om alt, og finne på ting med, svarer Conor.

- Ja, det beste er at man har noen som alltid er der, og som alltid stiller opp å gjør tunge dager mye bedre, svarer Oda.

Lokalavisa møtte de to i forkant av Valentinsdagen i februar, men den dagen bryr de seg ikke særlig om.

- Nei, vi har i alle fall ingen spesielle planer som er knyttet til dagen. Men siden vi ikke ser hverandre i ukedagene, er det alltid litt ekstra stas når vi møtes i helgene. Da er det bare godt å være sammen, mener Oda.