I går kveld hadde politiet sin fulle hyre med å besvare meldinger som omhandlet vogntog som hadde fått problemer på glatta.

18.14: Utenlands trailer av veien i Sandstaddalen på Hitra. Utforkjøringen var ikke verre enn at pålegging av kjettinger sørget for å få vogntoget på veien igjen.

18.58: Melding om nytt vogntog av veien ved Vikan i Barmfjorden på Hitra. Da patrulje kommer til stedet har vogntoget kommet seg opp på veien og forsvunnet.

19.45: Vogntog står fast på Hitra-sida av brua over til Dolmøy. Ikke til hinder for trafikk, og kommer seg etterhvert av gårde.

20.22: Vogntog utfor veien ved Eidsbakken på Hitra. Vogntoget er Nederland-registrert, og har ikke med kjettinger. Politiet rekvirerte redningsbil, og langt utpå natta ble vogntoget berget opp. Klokka 22.30 ble det åpnet ett kjørefelt, politiet sier det ikke fremkommer av rapporten om dette feltet har vært åpent hele tida. Politiet nedla kjøreforbud for vogntoget inntil at kjettinger og annet nødvendig utstyr var på plass.

21.03: Ny trailer utfor veien, denne gangen ved Dovrebanen i Knarrlagsund på Hitra. Den danske sjåføren har sprengt alle seks kjettingene han hadde med i forsøket på å komme seg opp. Politiet sier at dette ble en forholdsvis kort affære, og at en strøbil dro opp vogntoget kl. 22.30