I helga har små og litt større fotballbarn vært samlet til Tine Fotballskole for niende gang i regi Hitra fotballklubb. Og aldri før har deltakelsen vært så stor; Hele 125 barn fra 6 til 12 år har vært samlet i Hitra idrettspark.

Gjennom øvelser og kamper - instruert av fotballklubbens seniorspillere og G19-spillere - har ungene lekt og svettet seg gjennom helga. Hver dag har øktene vært avbrutt av en lunsj servert ved Fillan skole, der brødskiver og melk har gått ned på høykant,

I forbindelse med fotballskolen ble også Salmars talentpriser 2015 delt ut til spillere fra Hitra og Frøya.

Årets jentespiller Frøya FK: Frida Schønningsen

Årets jentespiller Hitra FK: Sara Eide

Årets guttespiller Frøya FK: Bjarne Sørdal

Årets guttespiller Hitra FK: Rikard Melhus

Årets lag Frøya FK: Gutter 14

Årets lag Hitra FK: Damelaget

Spesialpris Frøya FK: Geir Inge Kristiansen

Spesialpris Hitra FK: Anleggsgruppa

(alle begrunnelsene finner du på lokalavisas nettsider)

Hele 125 barn i alderen seks til tolv år har i helga gått på fotballskole i Hitra idrettspark.

Det ble også markert byggestart av en ekstra bane i Hitra idrettspark ved å ta et symbolsk jafs i jorda med en gravemaskin. Fotballklubben skal stå som eier og driver av banen, som bygges med penger fra Hitra kommune, fra Hitra Idrettslag, fotballklubbens egne penger og bidrag fra en rekke sponsorer. Senest i helga la Marine Harvest og Lerøy Midt henholdsvis 100.000 kroner og 500.000 kroner ekstra på bordet for å få gjennomført utvidelsen. Banen skal fungere som avlastningsbane for hovedbanen og brukes fortrinnsvis av fotballspillere opp til 12 år og være klar til våren.

Foto: <137><137>