HF-TVs julekalender er snart i gang. Fra 1. desember åpnes en ny videoluke hver dag fram til julaften med små videoreportasjer fra øyregionen. Den røde tråden er selvsagt jul, og innholdet vil spenne fra kulturelle førjulsaktiviteter via dykk inn i julehandelen til barns finurlige syn på julas budskap.

FÅ EN LITEN SMAKEBIT PÅ JULEKALENDEREN HER

Produksjonen er i gang, mens enkelte opptak vil tas først oppunder jul for å sikre at den rette stemninga er med på bildene. Og hver luke avsluttes med at vi avslører vinneren av dagens gavepremie.

I "juleredaksjonen" jobber Hitra-Frøyas nye journalist Julie Reppe samt videojournalist Kim Jektvik fra firmaet Videomagi, som står for den tekniske produksjonen. Prosjektansvarlig i markedsavdelinga i lokalavisa er Håvard Sivertsen.

- Det er spennende å få testa ut vår evne som multimediehus - sånn sett er dette vår største produksjon noensinne,  sier redaktør Bjørn Rønningen. -  Jeg håper at seerne får seg noen korte, koselige avbrekk fra julestria, og at noen av leserne våre får seg en hyggelig premie, legger han til.

JULEREDAKSJONEN: Kim Jektvik i Videomagi (til venstre) og Hitra-Frøya-medarbeiderne Håvard Sivertsen (bak) og Julie Reppe.