Festivalarrangør Bjørn Fjeldvær reiste i går diskusjonen om øyregionen blir framstilt riktig overfor potensielle turister, og rettet spesielt kritikk mot publikasjoner fra reiselivsorganisasjonen Trøndelag reiseliv.

I samband med denne saken har lokalavisa laget en liten avstemming der vi ønsker å høre deres leseres syn. Blir øyregionen riktig framstilt overfor tilreisende? Mange har avgitt sin "stemme" allerede - trykk på det alternativet du syns passer best, du også:

Syns du øyregionen blir riktig framstilt overfor tilreisende? Ja, jeg syns det er riktig å gi inntrykk av en region med ro, fred og mye vill natur Nei, jeg syns man glemmer å fortelle at øyregionen er full av fartsfylte aktiviteter Du må velge et alternativ Din stemme blir nå behandlet... Syns du øyregionen blir riktig framstilt overfor tilreisende? Ja, jeg syns det er riktig å gi inntrykk av en region med ro, fred og mye vill natur 32% Nei, jeg syns man glemmer å fortelle at øyregionen er full av fartsfylte aktiviteter 68% Du har allerede stemt 360 stemmer

- Det virker som om Trøndelag reiseliv mener at Hitra og Frøya bare skal være ro, fred og solnedganger, sa Fjeldvær i et intervju med Adresseavisen, og mente at reiselivet glemmer at øyregionen også er full av sommerlige aktiviteter. Selv arrangerer han blant annet ølfestival og sjømatfestival.