I dag lanserte Kystnorge AS sin nettportal kystnorge.com, som fra nå av være den offisielle nettportalen for Trøndelagskysten. Portalen skal knytte sammen de bedrifter og aktører som er en del av reiselivet eller som ønsker være involvert i denne spennende næringen.

Også kommunene Frøya og Hitra, samt Rissa, Ørland, Bjugn, Åfjord og Roan, er sterkt delaktig i finansieringa av portalen.

- Etter en lang tids planlegging og forberedelse med hardt arbeide, er vi i Kystnorge AS endelig komme til mål og lanserer en felles digital plattform for aktørene og bedriftene langs kysten. Arbeidet har vært krevende, men samtidig stimulerende da kystkultur er ett av hovedfyrtårnene i Trøndelag Reiseliv sin strategi der Kystnorge AS har tatt den rollen, forteller Mats Forsberg, reiselivssjef i Kystnorge.

Forsberg sier denne web-portalen vil få stor betydning for Kystnorge som et tydelig og synlig destinasjonsselskap.

- Web-portalen kommer til å inneholde mange spennende opplevelser og aktiviteter innenfor blant annet havfiske, kystkultur, natur og festivaler. Nå vil trondheimere kunne surfe rundt på internett, bli inspirert, planlegge og komme seg ut av sofakroken. Dette vil også skape nye markedsmuligheter mot internasjonale besøkende, sier han.