Helge Wærøy er kjent for direkte tale og sine klare meninger, både når det gjelder boksing og i andre sammenhenger. Nå sist som streng og rett-fra-levra-coach i NRKs serie "Norges tøffeste.

Helge har i lang tid drevet sin egen blogg. Nå blir han også en del av lokalavisa Hitra-Frøyas faste mannskap av skribenter til fredagsspalten "Fra Sidelinja".

- Det skal bli artig å skrive for lokalavisas lesere. Jeg gleder meg, sier Helge, som "debuterer" i spaltene på nyåret.

Oppvokst på Sørburøya

Helge er oppvokst på Sørburøya og bor i dag på Kvål. Han ble landskjent boksetrener da han trente Andreas Evensen fram til tittelkamp. Et enda større publikum har Helge i høst nådd gjennom "Norges tøffeste" på tv, som handler om å få reality-deltakere i form.

- Den som er nedpå med knea nå, er en forbainna sengevæter, kommanderer general Wærøy til stakkarene som prøver å holde kroppen strak under kraftanstrengelsene.

Wærøy var også et av innslagene da NRKs sommerbåt sendte fra Sistranda nå i sommer.

Inge Eidsvåg takker av

Lokalavisa har et korps av seks faste skribenter som leverer til "Fra sidelinja". Dette er Karin Jegtvik, Per Kristian Haugen, Bjørn Nilsen, Krister Olsen, Ørjan Strømmen og Inge Eidsvåg.

Sistnevnte har fredag sitt siste av en årelang rekke innlegg i lokalavisa (papir og eavis). Eidsvåg takket av med disse ordene:

"Dette er mitt siste bidrag i spalten ”Fra sidelinja”. Jeg har skrevet fast her i åtte år, og nå er det på tide å slippe til nye stemmer. Tusen takk til alle som har lest mine betraktninger – og en spesiell takk til dere som har gitt tilbakemeldinger! Det har jeg satt stor pris på."

LES OGSÅ: Fra sidelinja, Krister: Lukk øynene og svelg

LES OGSÅ: Fra sidelinja, Ørjan: Kommentarfeltet

LES OGSÅ: Fra sidelinja, Karin: Hei, Veggen

Inge Eidsvåg leverte i dagens lokalavisa sitt siste faste innlegg til "Fra sidelinja"
Ørjan Strømmen skriver fast i lokalavisa
Karin Jegtvik skriver fast i lokalavisa
Krister Olsen skriver fast i lokalavisa