- Jeg er  over gjennomsnittet opptatt av pelsstell, sier Linda Iversen og smiler til meg og hunden min Ninja.

Hundesalongen

Vi befinner oss hjemme på småbruket til Linda på Flatval hvor hun like over nyttår startet hundesalong.Her tilbys det klipping, napping, vask og føning av alle slags hunder.- Jeg vil at folk skal ha tilbudet her i øyregionen også, slik at man ikke trenger å dra inn til Trondheim for å få hunden stelt, sier Linda.

Kennel Trøndernuffen

Den nye hundesalongen til Linda er en del av Kennel Trøndernuffen.- Vi fikk realisert drømmen om kennel, da vi kjøpte oss dette småbruket i juli i fjor, forteller Linda som også driver oppdrett av newfoundlandshunder (nuffer).Ved kennelen de nå er i ferd med å bygge opp, måtte de uansett ha laget seg et egnet vaskerom for hundestell, derfor har de investert litt ekstra og slik ble hundesalongen på Frøya til forteller Linda.

Etterlengtet tilbud

Responsen så langt har vært positiv. Hundeeierne Linda har vært i kontakt med, forteller at dette har vært et etterlengtet tilbud. Linda har  allerede hatt noen firbeinte kunder innom, - så behovet har vært større enn jeg hadde trodd på forhånd sier Iversen.Siden Linda også er deltidsstudent, er hundesalongen nærmest som en hobby å regne. Derfor har hun heller ikke faste åpningstider, - men det er bare å ringe meg, så finner vi en dag som passer begge parter.