Som et nyetablert prosjekt har ”Kjør for livet-klubben” på Frøya hittil måttet låne verktøy til sine klubbkvelder. Nå har klubben fått økonomisk støtte fra Tele2-fondet.

- I fremtiden skal det skrus bli på Frøya med egne skrujern og skiftenøkler, sier daglig leder i Kjør for livet, Knut Ove Børseth.

”Kjør for livet-klubben på Frøya kom over Tele2-fondet da de lette etter økonomiske støttespillere til Kjør for livet-prosjektet,  det angrer de nok ikke på i dag”  sier daglig leder i kjør for livet, Knut Tore Børseth.

Skal bære mekkebuksa med stolthet

Kjør for livet er en organisasjon som ved hjelp av motor og motorsport skal gi barn og unge inspirasjon, motivasjon og mot til å tro på seg selv og sin fremtid. I samarbeid med fortrinnsvis barnevern og skole i de enkelte kommunene, finner organisasjonen ungdommer som både er interessert i motorsport, ”mekking” og som har behov for et tilrettelagt fritidstilbud.

- Vi jobber for å gjøre klubbene våre attraktive og alle skal bære mekkebuksa og teamjakken med like stor stolthet som i fotball-klubben, sier daglig leder i Kjør for livet Knut Ove Børseth

Får 15.000 kroner

Prosjektet ”kjør for livet”  får støtte fra blant annet Kronprinsparets fond og industri- og finanskonsernet Ferd. Deres bidrag er med på støtte opp om den nasjonale organisasjonen som jobber med å etablere flere slike Kjør for livet klubber rundt om i Norge. Midler til aktivitet og verktøy i klubbene er det imidlertid ikke like mye av, derfor betyr støtten organisasjonen fikk fra Tele2-fondet på femten tusen veldig mye, og det er flott for oss å kunne gi disse pengene videre til Frøya.

- Frøyas klubb har nettopp avsluttet en travel sesong, med mye gokart kjøring, mye skruing og mange bilprosjekter. Alle klubbene våre trenger mye slik støtte, men denne gangen var det Frøya som var heldige å få, sier daglig leder i ”kjør for livet” Knut Ove Børseth til lokalavisa.

Ennå bare hørt ryktene

Klubbleder på Frøya, Geir Bogø hadde bare hørt ryktene enda da lokalavisa tok kontakt med ham i går. Klubben skulle senere på kvelden ha klubbmøte hvor de ville få den endelige bekreftelsen på at pengene var deres, samt kriteriene for bruken.

– Vi er svært glad for støtten og håper dette er riktig, sier Geir Bogø.