22 år gamle Christine Antonsen fra Frøya, konkurrerer i disse dager om å bli forsidepike i bladet FHM. Sammen med 49 andre lettkledde jenter fra hele Norge, trenger Christine nå stemmer fra publikum for å gå helt til topps i konkurransen.

- Jeg sendte inn ti bilder og FHM plukket selv ut det de likte best, sier Christine til hitra-froya.no

Mange meritter

Christine har tidligere innkassert seiere i kåringer som "årets street car babe", "miss glamour of scandinavia" og gikk helt til topps i "drømmekroppen 2012". Hun var også i het dans i musikkvideoen til Toby& Helfners "City That I Come From".

- Jeg hatt hatt pause fra modelljobbing i to år nå, men nå er det full gass igjen, ler Christine.

Hard kamp om plassen

Først skal det kåres ti finalister av femti i konkurransen om å bli forsidepryd på herrebladet. Etter ti finalister er kåret skal kun én vinner stå igjen til slutt og Christine har ambisjoner om å gå helt til topps.

- Jeg håper jo selvsagt å kunne gå hele veien, men til det trenger jeg all den støtten jeg kan få.

Slik stemmer du

Stemmegivingen foregår på FHM´s sider FHM.no og om noen skulle få lyst til å bidra med litt ren og skjær entusiasme fra øyregionen må dette skje før 22.desember.

- Hver person kan stemme én gang hver dag, og mange fra hjemplassen min har allerede gitt sin stemme. Det er jeg kjempeglad for, sier Christine som også er finalist i Babalu Nordic.

Blant de ti beste jentene

For den 6. desember går turen til Oslo for å konkurrere om å bli treningstøyprodusenten Babalu Nordics ansikt utad. Også her har Christine hevdet seg godt og allerede havnet blant de ti beste.

- Ja, jeg er i finalen, så blir det kjempespennende å høre hva dommerne synes i Oslo. Her vanker det spennende premier, legger Christine til.

Kan bli treningstøyets ansikt utad

For om det skulle gå helt til topps også her, vanker det gjeve premier. De tre beste jentene får en tur til Mexico med tilhørende foto-shoot og får også her sitt blide vesen presentert på forsiden.

- Ja den beste får bilde sitt på forsiden av treningsmagasinet Shape Up og får også være Babalu Nordics ansikt utad i et helt år. Jeg har jo hatt pause nå fra modellarbeid i to år. Men nå er det virkelig full gass igjen, sier Christine, som håper på god støtte her på hjemplassen.