Bilen braste først gjennom et gjerde før den havnet ute på jordet få meter sørvest for rundkjøringa på Hamarvika på Frøya lørdag kveld. Eieren av gårdsbruket på motsatt side av veien tilkalte politiet, og føreren av bilen ble holdt på stedet inntil en politipatrulje kom til.

- Det er for tidlig å kommentere hva som har skjedd. Vi vil rutinemessig ta en alkotest av vedkommende, sier politibetjent Karl Tobias Dahlø til lokalavisa, da han ankommer stedet sammen med politibetjent Torbjørn Sørlie.

Han ønsker ikke å si om politiet har mistanke om promillekjøring. Ingen personer ble fysisk skadd i utforkjøringen, og bilen fikk mindre materielle skader. Et øyenvitne til uhellet, som ønsker å være anonym, forteller om uvettig kjøring i forkant. Lokalavisa får også opplyst at bilføreren skal være mindreårig.

- Dette er et resultat av grisekjøring. Bilen kom først i stor fart i retning Sistranda, og det var bare flaks at den ikke gikk i grøfta allerede da. Da bilen kom tilbake i retning Hamarvika, gikk det galt, forteller vitnet.

Siri Hammer bor på gårdsbruket like ved der bilen kjørte ut. Hun mener utforkjøringen fort kunne fått et verre utfall.

- Vanligvis står det fire hester ute på dette jordet. De ble tatt inn ekstra tidlig i dag på grunn av det dårlige været, forteller Hammer.