Marine Harvest Norway AS region midt er en av mange bedrifter som har engasjert seg i innsamlingsaksjonen "Krafttak mot kreft i øyregionen" med ulike måter å få inn penger på.

Fabrikksjef ved Marine Harvest Ulvan, Olaf Reppe ble utfordret av aksjonskomiteen for Krafttak mot kreft ved Linda Skjærvik i Kreftsforeningen. Reppe sa at bedriften ville doble summen de ansatte bidrar med gjennom aksjonsmåneden mars, og ansatte responderte med bl.a. å gi sine dagslønner til aksjonen.

Nå ved aksjonens avslutning, har Marine Harvest summert beløpet.

115.400 kroner

- Responsen på innsamlingsaksjonen har vært enorm! Jeg er så stolt på vegne av våre ansatte som ønsker å engasjere seg så mye for en så viktig sak, sier Nina Larsen, administrasjonsassistent i firmaet.

- Totalt fra Marine Harvest Norway AS region midt kom det inn 115.400 kroner. Både faste ansatte og innleide har vært med å bidratt. I tillegg så har, som dere tidligere har skrevet om, vår samarbeidspartner Din Bemanningspartner AS valgt å gi 10 000 kroner etter at vi utfordret dem, forteller Larsen.

Og ikke nok med dette; Også fagforeningene har gravd dypt i kassa for å støtte aksjonen.

- Fagforeningen NNN Ulvan – Marine Harvest har også gitt 5.000 kroner og fagforeningen FLT avd. 136 Frøya har gitt 10.000. Tusen takk til alle som har bidratt – dere utgjør en forskjell, sier Larsen.

Kontonummer 4212.05.13731

Det er opprettet et lokalt innsamlingsnummer felles for Hitra og Frøya hvor bedrifter og privatpersoner kan betale inn sitt støttebeløp.

Kontonummeret er 4212.05.13731

Merk gjerne innbetalingen med navn/kommune.