Siden før jul har Postens detektiver lett etter mottakeren av denne julepakken med påskriften «Til Maja. Fra bestemor og bestefar på...". Men stedsnavnet er noe vanskelig å tyde.

Julegavedetektiv Åse Marie Lerfald har gjort et forsøk på å kontakte lokalavisa Innherred i Verdal, siden det kan være Veita (i Verdal) det står. Men så har det også kommet innspill på at det kanskje står Hitra. Hva tror du?

– Denne pakken har nok falt ut av en sending, konstaterer Åse Marie Lerfald overfor lokalavisa Innherred.

Lerfald har også henvendt seg hit til oss i lokalavisa Hitra-Frøya.

- Jeg har en pakke som ligger i Tromsø som kanskje kan være sendt fra Trondheim distriktet .Kan det være Hitra bestemor og bestefar bor? Det Vanskelig å se. Tusen takk for hjelp til å løse denne pakken. Det er nok ei jente som heter Maja som kanskje savner pakken sin fra sine besteforeldre, sier julegavedetektiv Lerfald.

Posten har en egen detektiv-side for julegaver som er kommet på avveie, der mottakeren er vanskelig eller umulig å spore. Denne julegaven til Maja fra besteforeldrene i Veita/Hitra /eller? ... ble sendt fra Evenes i Nord-Norge og kom til postterminalen i Tromsø den 17. desember.

Posten beskriver pakken som "rødt papir med grønne juletrær, gull stjerner m.m. Gullbånd. Merkelapp med barn som synger.

Kjenner du igjen en av gavene? Slik hjelper du julegavedetektivene:

Ring 23149090 (ma-fre 8-16, lø 8-16)

Eller bruk e-post: julegaveservice@posten.no

Flere gaver på avveie finner du på posten.no/jul/detektivene