Selv om mange forlengst har kastet ut jula privat, møtte det opp mange som ville forlenge jula, da Menighetens julefest ble arrangert i Sletta kirke søndag ettermiddag.

Det var barnekoret Solsikkan, under Brit Vies blide ledelse som fikk åpne tilstelningen i Sletta kirke. Først med Lucia-sangen, og deretter med andre flotte julesanger. De unge koristene, alle jenter, sang med innlevelse mens de smilte som soler da de sang så flott for et stort publikum.

Lars Birger Aadland framførte juleevangeliet, med både ord og tegninger, noe som gjorde at de små i forsamlingen fulgte ekstra godt med.

Så ble det juletregang, med hele tre ringer rundt juletreet, før flere av årets konfirmanter delte ut godteposer til de minste. Deretter ble det både kaffe, saft, snitter, julebakst og kaker på alle som ville ha. Og etter at konfirmantene, som hjalp til under arrangementet, hadde ledet barna gjennom noen leiker, var det tid for trekning av alle loddene som var kjøpt av de frammøtte.

- Det er kjempeartig på juletrefest, sa Emilie Rue Holm, mens hun lekte med lillesøster Sofie ved juletreet. Og etter det vi kunne se, hadde alle de andre lekende barna akkurat den samme oppfatningen. En god, gammeldags julefest er noe barna synes er moro.