I alt var rundt 1.000 abonnenter i øyregionen uten strøm fra morgentimene av, etter nattas sterke vind. Trønderenergi skal nå ha utbedret alle de feilene som uværet førte med seg.

- Alle har nå strøm, sier Tore Wuttudal i Trønderenergi til lokalavisa nå sent tirsdag kveld. Han tar likevel forebehold om at enkelt-husstander fortsatt kan oppleve at lyset ikke er tilbake.

- Er det mulig, så ønsker vi at kunder som er strømløse, tar kontakt med oss, men at de sjekker jordfeilbryter og hovedsikringer først, sier Wuttudal.

I morges var tre områder i øyregionen uten strøm på grunn av uværet. På Hitra gjaldt dette et større område på Vesthitra, der Hofstad, Bispøyan, Anderskogan og Dalen var berørt. Til sammen var 600 kunder uten strøm i dette området, hvorav en stor del er fritidsboliger. På Sør-Frøya var 152 strømkunder på  Bekken, Fillingsnes og Haugen uten elektrisitet. I Nord-Frøya var hele Froan uten strøm samt også områder på fast-Frøya: Sjønhalsen, Dragsneset og Vikan. Totalt gjaldt det 340 kunder.