Er du mellom 11 og 17 år og går med en drøm om å bli sangstjerne? Nå inviterer lokalavisa Hitra-Frøya deg til å delta i

MGP Lokal

Når det store Melodi Grand Prix-sirkuset starter igjen i januar, så går først delfinale i Trøndelag. Og som i fjor, så er det flyhangaren ved Ørland Hovedflystasjon som er stedet for den første delfinalen i MGP 2011. Datoen er lørdag 15. januar. Men før delfinalen på NRK, så skal det arrangeres MGP Lokal.

I år er det sju lokalaviser i Midt-Norge som i fellesskap arrangerer kvalifiseringen til finalen i MGP Lokal. Dette er en talentkonkurranse for ungdom i alderen 11 til 17 år

HER FINNER DU REGLER OG PÅMELDINGSSKJEMA

Vi i Hitra-Frøya vil gjerne at våre ungdommer blir representert på Ørlandet, og ønsker at alle band og soloartister i øyregionen bruker påmeldingsskjemaet for å registrere seg.

Deretter kommer vi til å be om at deltakerne leverer en video med sitt musikkbidrag innen påmeldingsfristen, som er 6. desember.  Alle bidrag fra Hitra og Frøya blir så presentert på vår nettside, der leserne stemmer frem to bidrag fra hver lokalavis som går til MGP Lokal-finalen.

Finalen i MGP Lokal arrangeres i Store Sal i Ørland Kultursenter fredag 14. januar. I alt 14 deltakere skal på scenen. En fagjury vil så velge ut fem deltakere, som allerede neste dag får oppleve det store MGP-sirkuset på nært hold. De fem vil få synge fra den store MGP-scenen i flyhangaren, og får æren av å varme opp over 3.000 publikummere rett før den direkte tv-sendingen lørdag kveld. Så her er det bare å melde seg på for alle som går med en drøm om å bli sangstjerne!