I skrivende stund har over 1.950 personer aktivert sin konto som gir full tilgang til lokalavisas digitale tjenester som HF+ og eavis.

HF+ lanserte vi i midten av januar. Fra da av gjorde vi absolutt alt innholdet i lokalavisa Hitra-Frøya tilgjengelig digitalt, slik at du selv kan velge om du vil lese de beste lokale nyhetene i gode, gamle papiravisa eller digitalt på mobilen, lesebrettet eller pc-en.

Er du abonnent, har du allerede tilgang

HF+ (enkeltsaker) og eavis (digital kopi av hele papiravisa) er inkludert i prisen for alle abonnenter og også tilgjengelig for alle andre som kjøper dagpass.

Det eneste du må gjøre, er å registrere deg èn gang for å få generert et passord. Deretter gjenkjenner systemet deg som abonnent, og du får straks tilgang til alle sakene, inkludert avis-arkivet.

PRØV HF+ HER

Trenger du hjelp, ring oss mellom 08-16 hverdager på 72440400

Hva er HF+ ?

HF+ er bl.a. de nyhetene, reportasjene, den kritiske journalistikken og helgestoffet om øyværinger du kjenner fra papiravisa i dag. Men der vi før måtte vente på papiravisas trykketider, blir nå en del av sakene gjort tilgjengelige for deg gjennom våre digitale kanaler så snart vi har dem klare. Andre saker vil vi etterhvert bygge vi ut med innhold som papir-avisa ikke fikk plass til.

Og bare for å ha sagt det med en gang; nettavisa vår hitra-froya.no skal ha like mye gratis-innhold som før.

App for enkel tilgang på ny eavis

For noen uker siden lanserte vi en nyhetsapp, som gir rask og enkel tilgang til den frie nettsida vår.

Nå er også vår neste app klar både hos Appstore (Iphone/Ipad) og i Google Play (Android mobiltelefoner og brett). Søk på "Hitra-Frøya" og velg eavis-appen.

Vi slipper tirsdag- og fredagsutgaven kl. 2300 kvelden før utgivelsesdato. I appen kan du lett lete fram og lese tidligere utgaver. Tips: Tapp én gang på saken du vil lese, og saken åpnes i mer leservennlig utgave.