Lokalavisas julestjerne

Inger Johanne Roald fra Knarrlagsund ønsker å gi lLokalavisas julestjerne til de ansatte ved Hamos, og har sendt denne eposten som begrunnelse:

”Om det er mulig så ønsker jeg at Hamos i Fillan skal få en julestjerne, de er verdens mest hjelpsomme og blide når du kommer for å kaste avfall fra tilhenger. De hjelper med sortering og kommer til og med med kost for å feie tilhengeren etterpå”.

Blide og trivelige

Roald og familien har bodd i Trondheim i mange år, men flyttet tilbake til Hitra for syv år siden. I løpet av dissee syv årene har familien Roald brukt Hamos mye da de har tømt et stort hus og ryddet både skog og uthus.

- Når vi kommer for å hive avfall kaster de seg nesten over lasten og hjelper til å løfte og bære, sortere og kaste. De koster til og med tilhengeren etterpå og er alltid så utrolig blide og trivelige, forteller Roald. Hun forteller at servicen står i stor kontrast til den hun var vant med i Trondheim.

- Jeg har aldri opplevd maken til god service, jeg er helt målløs, forteller en begeistret Roald.

Vil hjelpe kundene så godt de kan

Lørdag formiddag er det tett snødrev over Fillan og en jevn strøm med biler kjører inn på Hamos sitt område for å kvitte seg med skrot eller kikke i Ombruksbua. Desember er en travel måned for gjenvinningsstasjonen og det er mange folk innom i åpningstiden.

Det er to mann på jobb som velvillig hjelper bilistene med å tømme tilhengerne og finne rett container. Zacharie Dogsbo står og hutrer ved siden av en container og snakker med en mann i en bil mens han peker på en container lengre bort.

- Jeg trives veldig godt her og det er utrolig morsomt at folk synes vi gjør en god jobb smiler han. Hans Ingi Nattestad Joensen har jobbet hos Hamos i syv år og forteller at han setter service høyt.

- Vi vil veldig gjerne hjelpe kundene så godt vi kan, sier Joensen.