Matminister Lars Peder Brekk var innom og gratulerte, og nyheten har gått i alle medier, inkludert NRK Dagsrevyen. Det er første gang en skandinavisk restaurant oppnår automatisk to stjerner i Michelin-guiden. Det skjer bare 14 måneder etter at restauranten startet opp.

I et video-innslag på Dagbladet nett presenterer kjøkkensjefen på Maaemo deler av kveldens meny på restauranten, og viser hvordan de tilbereder sjøkreps. Og sjøkrepsen kommer fra Frøya, forteller han.

Helge Myrseth i Seashell sier han ikke har direktekontakt med restauranten, men at de gjennom sin grossist vet at Maaemo bruker rådvarer sendt fra Dyrøya.

- Jeg har hørt at Maaemo-folka er rimelig fan av både sjøkrepsen og kamskjella fra oss, sier Myrseth.

Han har ikke oversikt over hvor mange gourmet-restauranter i Oslo som bruker kamskjell og sjøkrets fra Seashell. Lokalavisa har tidligere fortalt at restaurant Noma i København, som to ganger er kåret til verdens beste restaurant, har bestilt direkte fra mottaket på Dyrøya.

- Klart det sier noe om hvilken klasse råvarene våre er i. Det er ganske spesielt, sier Helge Myrseth i Seashell.