Ungdommer fra både videregående- og ungdomsskolene på Hitra og Frøya er i dag samlet i gymsalen på Fillan skole. Elevene er godt i gang med arbeidet i Gründer-camp, men har fremdeles hele natta på seg.

Les mer om Gründer-camp her.

- Vi skal vinne!

De fleste av gruppene i gymsalen har stor tro på at det er akkurat de som går av med seieren.

- Vi har kommet kjempegodt i gang, sier gruppa som består av Dag Bertin Vie, Tore Henning Dyrø, Marita Hammernes og Marthe Alstad.

- Vi tror vi har kommet veldig godt i gang i forhold til mange av de andre gruppene. Vi har jo flest post it-lapper i alle fall, sier Marthe Alstad.

- Vi skal lage en oppgave om måter å få turister og tilflyttende til Hitra og Frøya. Vi vil vise frem den fine naturen. Vi har kanskje mest konsentrert oss om Frøya til nå da, innrømmer Dag Bertin Vie.

Alle i gruppa går andreåret på studiespesialisering på Frøya videregående skole.

- Det blir nok ikke mye søvn på denne gruppa i natt, nei! Vi skal jo vinne, sier Dag Bertin selvsikkert.

Vil øke antall musikktimer i skolen

På en annen gruppe er det bare Tommy Solstad som sitter igjen - de resterende tre guttene i gruppa gikk akkurat ut en tur.

- Vi skal komme ordentlig i gang med arbeidet etter middagen, men vi skal i alle fall arbeide med å få frem talenter her ute. Det vil vi blant annet gjøre ved å øke antall musikktimer i skolen, forteller han ivrig.

Han har ikke vært rundt og sett på hva de andre har gjort, men også han har stor tro på seier.

- Det hadde vært kjempegøy å vinne, så det skal vi prøve på, sier han.