Den lille hunden Missy, som har vært savnet fra sitt hjem i Knarrlagsundet siden torsdag, ble sent lørdag kveld gjenforent med sine eiere. Det forteller Harald Andresen på vegne av eierne.

- Missiysom dere omtalte tidligere i dag ble i kveld funnet i god behold bare 1,5 km fra der eierne bor i Knarlagsundet. Funnet kl 22.30 lørdag kveld. Eierne satt i bilen ca 10 minutter, og plutselig hørte de det skrapet på bildøra. Da de åpnet døra hoppet hun inn i bilen. Hun kjente igjen bilen i mørket, forteller Andresen.

Første gang vi skrev om treårige Missy var fredag formiddag. Eier Ania Olewnik fortalte da at at Missy kom seg ut av huset i 12-tiden torsdag, da de selv var borte.

- Sist noen så henne var hun på vei mot Ulvan. Nå kjører vi rundt og ser etter henne overalt, men hun er sporløst borte, fortalte Olewnik. Lørdag ettermiddag lette eierne fortsatt fortvilet etter kjæledyret sitt, og eierne utlovte 10.000 kroner til den som kan finne Missy i live.

- Vi tror sjansen kan være der ennå, vi anbefaler å lete i uthus og båtnaust hvor folk ferdes sjelden. Det er helst på utenkelige plasser sjansen er størst, sa Andresen. Noen timer senere fikk han rett, og historien om Missy fikk en lykkelig slutt.