Vår Ung-reporter Thatsanee Ar-sakda rapporterer fra Ungdommens Kulturmønstring i Selbu i helga, der en rekke ungdommer fra Frøya og Hitra deltok:

Fylkesmønstringa i Selbuhallen i helga gikk helt topp. Noen hadde forestilling på lørdag, og andre på søndag. Noen ble mer nervøs enn de andre, men alt gikk bra tilslutt gjennom opptrendene. Lørdagskvelden var det konsert med en kjent øyungdom fra Hitra, nemlig Anders Jektvik.

Jostein Rodahl har spilt tromme i ca. 6 år og opptrådte med en trommesolo. Han var veldig nervøs akkurat før han skulle begynne å opptre. Men da han begynte, ble han mindre nervøs, forteller han.

- Det var ikke skummelt å opptre foran så mange publikummere heller, sier Jostein. Han har gått videre til fylkesmønstring en gang tidligere, og i år er det hans andre gang.

- Jeg håper å gå videre til landsmønstring, men tror ikke det, for det er så mange flinke her , her Jostein, som har komponert alt helt selv.

Danseren Mary Daniese klarte å imponere dommerne med jazzdansen, og derfor gikk hun videre til landsmønstring for aller første gang.