Noen har vi samarbeidet med tidligere, andre er helt nye. Nå har vi samlet dem på hitra-froya.no for at enda flere skal få lese og se hva de har på hjertet.

(Oversikten over bloggene finnes på forsiden av hitra-froya.no på pc/Mac og nettbrett)

Her er en kort presentasjon av hver enkelt:

Inga-Lill Søreng Reppe, Jakt og friluft:

Inga-Lill driver bloggen friluftogjakt.blogg.no hvor hun skriver om jaktlyst, friluftsliv, ekte turglede og dykking i det blå havet. Inga-Lill er 28 år og kommer fra Frøya.

- Jeg er ei blid og glad jente som elsker det naturen har å by på. Glad i å være ute, men også godt å være inne når været er på det verste. Jeg er gift, har ett barn, en jakthund (Beagle), en katt og noen fisker som svømmer rundt i et kar. Utdannet hjelpepleier, og jobber med psykiatri og funksjonshemmede. Jakt, friluft og dykking er vel kanskje den beste beskrivelsen av meg, men familien kommer uansett først, forteller hun

Helge Wærøy, Rett fra levra:

driver bloggen bossblogg.no, med undertittelen "Ringside til livet". Helge er oppvokst på Sørburøya og bor i dag på Kvål, hvor han er boksetrener.

Helge Wærøy er kjent for direkte tale og sine klare meninger, både når det gjelder boksing og i andre sammenhenger. Nå sist som streng og rett-fra-levra-coach i NRKs serie "Norges tøffeste. Helge har i lang tid drevet sin egen blogg. Han er også en del av lokalavisa Hitra-Frøyas faste mannskap av skribenter til fredagsspalten "Fra Sidelinja".

Nora Sivertsen Mathisen, trening:

Nora driver bloggen fitnessnora.blogg.no som er en blogg om trening, kosthold, PT-studiet og bikinifitness. Nora er fra Frøya og bor i dag i Trondheim, hvor hun er fitnessutøver, blogger og snart utdannet personlig trener.

Drea Utvik Karlsen, livsstil:

Drea driver bloggen dreakarlsen.com.  Drea er 24 år, fra Frøya, og journalist i lokalavisa. Hun er også mamma til Vilja på 5 og hunden Gizmo.

- Jeg jobber som journalist, blogger og fotograf, og spiller poker på hobbybasis. Er nylig også blitt trener på cheerleading, og har slengt meg med på håndball igjen etter mange, mange år uten. Også glad i styrketrening, men ikke blitt bitt av den store fitnessbasillen - enda... Over snittet glad i musikk, te, ullsokker og sugarfree redbull, skriver Drea på bloggen.

Hege Ranita Karlstad, mat:

driver bloggen kulinariskfanatisme.blogg.no

- Jeg er en svært ivrig matfanatiker, som vokste opp på Hitra, men bor i dag i Trondheim. Jeg er stadig på jakt etter nye og spennende matgleder, og setter ekstra stor pris på gode og kortreiste råvarer, forteller Hege, som også er fast matspaltist i lokalavisa på fredager (papir og eavis).- Visjonen med bloggen er å inspirere andre til å oppdage hvilke fantastiske muligheter som finnes innen matlaging, samt bevissthet rundt hvordan råvarer produseres, sier hun.