Juletrefest med koldtbord, kakao og julesanger, gang rundt juletreet og nissebesøk. De tradisjonelle juletrefestene lever heldigvis videre.

På Stølan har det blitt tradisjon med et bugnende koldtbord på juletrefestene, og selvfølgelig med kakao til. Det setter gjestene pris på. Helt gratis er det også, men gjestene legger igjen en del penger i kjøp av årer på et lotteri med mange flotte gevinster.

Jorun og Johan sto for underholdningen, hvor de blant annet fikk med seg fire av de små gjestene til å tenne lys. Deretter ble det julesanger og anledning til å gå rundt juletreet, før alle som hadde funnet veien til Stølan kretshus fikk lov til å forsyne seg av et innholdsrikt og fristende koldtbord.

Jorun og Johan sto for underholdningen, hvor de blant annet fikk med seg fire av de små gjestene til å tenne lys. Deretter ble det julesanger og anledning til å gå rundt juletreet, før alle som hadde funnet veien til Stølan kretshus fikk lov til å forsyne seg av et innholdsrikt og fristende koldtbord. Åresalg er alltid populært, og det blir mye latter når gevinstene finner rettmessige eiere. Særlig om en eldre mann vinner en pakke med barnesokker, og en femåring blir trukket som vinner av en pose kaffe.

Det er slik det skal være på en juletrefest, og for barna er ofte høydepunktet at nissen kommer med sekken full av godteposer. Årets nisse var av det sprudlende slaget, og ikke en eneste av de mange barna ga uttrykk for redsel ved besøket av den rødkledde med skjegg. Tvert i mot var det flere som smilte lurt og hevdet at de hadde sett ham før.