Det var spent stemning i salen da det i dag ble holdt nominasjonsmøte i Sør-Trøndelag Fremskrittsparti. 51 delegater var samlet for å stemme over hvem som skal toppe FrP-lista.

- Bremnes holdt en uredd presentasjon mot toppkandidaten. Han viste et bredere spekter enn kun havbruksmannen Bremnes. Han inviterte til samarbeid med andre parti, og viste at han er motstander mot radikalisme og populisme, forteller Tom Skare, Hitra FrP.

Lokallag ønsket Bremnes

Det var flere lokallag på Fosen som ønsket partikolleger på Stortinget.

- Vi vil jobbe for at Hallgeir Bremnes fra Frøya blir partiets stortingskandidat, uttalte Tormod Overland i Rissa FrP til avisa tidligere.

Men slik ble det ikke denne gang. Sandberg vant med 41 stemmer mot Bremnes 10. Sandberg takket for stemmene, og takket også Bremnes, som endte med å rykke opp fra nominasjonskomiteens forslag som nr. 7 på lista, til å bli nr. 6.

Kan bli landets yngste stortingsrepresentant gjennom tidene

Det var også stor spenning om 2.plassen for Sør-Trøndelag FrP etter at Tord Lien sa nei til gjenvalg. Ungdomskandidaten Sivert Haugen Bjørnstad kjempet derfor mot Tormod Overland, og det var Haugen Bjørnstad som med 31 mot 20 stemmer gikk seirende ut av det. Han kan dermed - med sine 22 år - bli landets yngste stortingsrepresentant gjennom tidene.

Angelvik muligens nummer 5 på lista

Møtet holder fortsatt på, og slik det ser ut for øyeblikket ser det ut til at Roy Angelvik havner som nummer 5 på lista.