Norgesbesøket finner sted fra fredag (16.august) til tirsdag.

De har alle en ting felles, nemlig at de er medlemmer i Royal Fishing Club. Dette er en tysk organisasjon som har eksistert siden 1999 og som har som formål å lære sosialt handikappede barn og unge å bli kjent med sport fiskets spennende verden.

Støtter barn

Klubben støtter barn og unge som på grunn av personlige skjebner, økonomiske begrensninger eller sykdom ikke har muligheten til å lære å utøve denne sporten. Gjennom årene er mer enn 4.300 barn blitt støttet med utstyr og opplevelser med fisking.

Klubben har flere prominente medlemmer de såkalte ambassadører. De er kjent fra sport, tv og underholdning, for eksempel Fritz Wepper, Bernd Herzsprung (skuespillere) eller professor dr. Mang (plastisk kirurg).

En gang i året arrangerer Royal Fishing Club Kinderhilfe sammen med Jahr Forlag en reise for ambassadører og journalister. De har bla gjestet Montenegro, Costa Rica, Oman, Vancouver Island og Mauritius.

Dette året de er på vei til Norge og vil bo noen dager på Angelamfi. Turen har vært gjort for 10 år siden. Gruppen ble begeistret over stedet, mye fisk og de likte den vakre naturen. Derfor er det første gang i historien at klubben som en reiser til samme sted to ganger

Foruten en dag med sightseeing i Trondheim, er det planlagt mye fisking.

For ytterligere informasjon om klubbens ambassadører kan du ta en titt på KLUBBENS NETTSIDE