Johanne Reppe StorøHun har jobbet på Cafè sjøstjerna ved Sistranda. Hun trives veldig godt, og sier hun kunne tenke seg å få sommerjobb der. Noe av det hun liker best med jobben er at hun får snakke med mange trivelige folk og bake kaker. Så lang har hun ryddet, vasket og bakt.

Alexandra Lilja FlaahammerHun har tilbrakt pryo-uka si på Mix og Match. Hun stor trives der, og sier at for folk som er interessert  i de nye trendene, mote og klær, er dette en perfekt plass å jobbe på. Så langt har hun kledd på utstilingsdokkene, priset klær og vært i lageret. Det hun liker med denne jobben er at den er sosial, morsom og koselig. Hun holder på å lære seg å bruke kassa.

Mary Daniese A. Sæther

Daniese stor koser seg på Eurosko ved Sistranda. Hun ville ha jobb her for å oppleve noe nytt, og for at hun er veldig interessert i sko og klær. Ta på priser og lært å bruke kassen er noe av det hun har lært seg den tiden hun var der.

Ulrikke Wågø

Hele denne uka har Ulrikke vært hos Afrodite ved Sistranda senter.  Hvis hun har muligheten til å jobbe der en annen gang, vil hun det. Hun stortrives og har lært mye om bruk av kassa.

Isabelle Maria Espnes

Isabelle har vært barnehagetante ved Sistranda barnehage denne uka. Hun syns det er koselig å få jobbe med barna der. Navnene på alle er noe hun snart kan. Hun kunne mye fra før siden hun har jobbet her tidligere.

Stian Kristiansen

Gym er favoritt faget til Stian, så gymlærer er noe han har prøvd seg på denne uken. At ungene skal ha en bra gymtime synes han er viktig, og håper han får til det i løpet av uken.

Iselin Brevikdal

En annen som har jobbet på senteret ved Sistranda er Iselin. Hun har jobbet på Poeten og synes det er morsomt. Denne jobben kunne hun kanskje tenkt seg som en sommerjobb.

Håkon Magnus Vikaskag

Mens noen har jobbet på sjøen og ved senteret, har Håkon Magnus vært på biblioteket. Han liker at det er stille og rolig der, men at det ikke er helt hans greie.