Stig Bremnes fra Hotell Frøya og Vidar og Heidi Garnvik fra Garnviks Røkeri representerer øyregionen og Trøndelag under den store reiselivsmessa, som åpnet i Oslo i dag.

Stig Bremnes forteller til lokalavisa Hitra-Frøya om god interesse for smaksprøver og budskapet Smak på Trøndelag.

- Det er godt besøk på Trøndelag-standen på messas første dag. Det er smaksprøver fra flere steder i Trøndelag og øyregionen er godt representert med laks fra Garnvik røykeri og sashimi av Frøyas fra Salmar, forteller Bremnes.

Reiseliv Oslo 2016 arrangeres 15.-17. januar, og er en arena hvor destinasjoner fra hele verden er samlet på et sted, for å vise seg fram for et reiselystent publikum. Publikum får oppdatert seg på trender og nyheter. I 2015 ble messa besøkt av nesten 43.000 mennesker.

- Trønderske reiselivsaktører har lang tradisjon for å delta på messen, og også i år er det en innholdsrik og omfattende stand som skal vise fram det beste Trøndelag har å by på. Aktører fra kyst og innland er til stede, og vil by på alt gode smaker og historiefortelling, fortalte Line Samuelsen fra Trøndelag Reiseliv tidligere i uka.

(Alle foto: Stig Bremnes)