Ranheim Fotball hadde sesongavslutning tirsdag, og delte blant annet ut flere priser.

Hitterværingen Preben Øien fikk prisen for Årets klubbspiller, som kåres av trenerne.

20-åringen ble tatt inn fra rekruttlaget, som keeper i a-stallen til Ranheim Fotball, i januar i år. Han har spilt for Ranheim siden 2013, da han kom fra Frøya FK.

Hovedtrener Svein Maalen forteller at Øien fikk prisen for sitt bidrag både på og utenfor banen.

Har tatt store steg

- Preben har ikke spilt en kamp for a-laget ennå, men han har stått på og tatt store steg. Han er veldig positiv, sier alltid ja, og tar et tak der det trengs. Da vi for eksempel skulle bygge  garderobe i det nye stadionbygget, har Preben vært en foregangsfigur på dugnadssiden. Han har også vært oppmann og lagleder, og nesten fungert som fysioterapeut og lege når vi har reist uten. Han er i tillegg veldig sulten på å ville utvikle seg og bli bedre. Vi ville belønne den typen å være på, og da var det naturlig at han fikk den oppmerksomheten i år, sier treneren.

Har utgjort en forskjell

Men Øien er også en god spiller. Det har han bevist i 3.divisjon.

- Selv om han ikke har fått spille i første-divisjon ennå,  har han spilt mye i tredje-divisjon. Der har han stått veldig bra. En del av kampene har han utgjort forskjellen på oss og motstanderne. Jeg tror absolutt kan bli god nok for første-divisjon en gang, mener Maalen.