Sandra Lindgjerdet:

På 1.april for noen år siden skulle jeg lure klassen min med at jeg skulle få en lillebror. Det gikk jo helt greit, og de trodde på meg. Noen måneder etter april begynte vennene mine å spørre om hvordan det gikk. Det viste seg at jeg hadde glemt å si at det var en aprilsnarr!

Odin Østmark:

Jeg skulle lure lillesøsteren min på 1.april. Jeg hadde fulgt henne ut og sagt hun skulle lete etter noe. Så imens hun lette hadde jeg stilt meg oppå noe med en vannballong, så kastet jeg den ned på henne.

Margrethe Fjeldberg:

Jeg var som vanlig på nettsiden til nrk-super. Der så jeg en overskrift hvor det sto "Skole på lørdager". Da jeg så det hylte jeg litt før jeg løp ned til mamma for å fortelle henne det. Hun brydde seg ikke. Derfor ringte jeg til en venninne for å  fortelle henne det. Venninna mi ble sur og sa at det ikke var sant. Da skjønte jeg at det var 1.april, og jeg hadde blitt lurt!

En annen ting jeg husker er fra en bursdag jeg var på. Der var det en stor pakke som skulle åpnes. Inni den var det en mindre pakke, og inni den en enda mindre pakke. Slik fortsatte det til den siste pakken, og i den lå det hundre kronestykker.

HAR DU ET MINNE FRA 1. APRIL? Del det gjerne her i kommentarfeltet eller på våre Facebook-sider