I 2013 fyller AUF i Sør-Trøndelag 100 år, og samtidig melder fylkesorganisasjonen om det høyeste medlemstallet siden 1950.

-  I 2012 nådde vi 1877 medlemmer, og dette skal vi bruke for å få enda mer politisk gjennomslag for ungdom, sier en fornøyd Renate Tårnes i en pressemelding. Tårnes er leder i AUF i Sør-Trøndelag.

Også på Hitra og Frøya står AUF fortsatt sterkt, ifølge Ida Broholm i Hitra AUF.

- På Hitra og Frøya har ikke medlemstallet hatt så stor økning, men det ser vi ikke mørkt på.

- Vi mister en del flinke medlemmer som flytter for å gå høyere utdanning, men samtidig kommer det mange nye til. Vi har fått mange nye medlemmer som jeg tror Hitra og Frøya kommer til å se mye til fremover, sier Broholm til lokalavisa.

AUF i Sør-Trøndelag avholder sitt årsmøte 15. – 16. februar. Her skal de vedta politiske uttalelser som de skal kjempe for i året som kommer.

- Ved å ha et høyt og stabilt medlemstall sikrer det oss god representasjon inn i Arbeiderpartiet, og da større gjennomslagskraft for våre viktigste politiske saker. Det blir spennende å se hva medlemmene vil ha fokus på i året som kommer, sier Tårnes.

I 2013 skal 100-års jubileet feires med ulike arrangementer og tilsetninger. Det er også valgår, og AUF-lederen i Sør-Trøndelag sier de skal jobbe hardt for at Arbeiderpartiet får fire nye år i regjering.

- Med så mange medlemmer skal vi klare å gjennomføre en bedre valgkamp enn vi har sett på mange år. Vi skal dele ut flere roser, gå på flere husbesøk og som vanlig være først oppe og sist i seng for å få en regjering som satser på ungdom, også de neste fire årene, sier Tårnes