Navn: Linn Mari Lyngvær

Alder: 26 år

Yrke: Livsgledekonsulent

Bor: På Nordskaget på Frøya, men er fra Trondheim

Sivilstand: Singel

Aktuell: Kickstarter sertifiseringsperioden for Hitra sykehjem mot å bli et Livsgledesykehjem.

Beskriv deg selv med tre ord.

Ekte, åpen og litt gal.

Hvordan vil du beskrive hverdagen din?

Den er fylt med livsglede. Først og fremst på grunn av jobben min. Jeg har gode folk rundt meg både på jobb og i fritida. Nå har jeg akkurat begynt å spille fotball for Hitra. Det synes jeg er veldig stas.

Hvilken egenskap skulle du ønske at du hadde?

Jeg skulle ønske jeg hadde evnen til å ta beslutninger raskere.

Hva gjør du om ti år?

Forhåpentligvis har jeg skaffet meg en familie , med flere barn. Og så håper jeg at jeg har en fast jobb som jeg trives i. Jeg håper rett og slett at jeg lever livet slik jeg ønsker det. Hvor jeg lever om ti år… Kanskje et sted i Trøndelag,  men gjerne i Sogn og Fjordane. Jeg kommer nettopp flyttende fra en liten bygd kalt Selje. Der lever man nært på folket og den helt fantastiske naturen.

Hva ser du på TV?

Jeg må jo se nyheter! Og så ser jeg selvsagt på Greys Anatomy. Det er det hele! Forresten, jeg ser jo på fredagsunderholdningen på TV2 også.

Hva lytter du til i bilen?

Alt fra Vømmøl via techno til dagens pop. Da er det høy lyd og tut og kjør.

Er du best til å lytte eller prate i en samtale?

Som regel er jeg best å lytte, men jeg er glad i å prate også .

Hvilken kjent person ville du tatt med deg til en øde øy

- Hvorfor ham/henne? Jeg ville tatt med meg Per Fugelli. Han kunne fått både prat og tanker i gang. Eller vent… Kan jeg ta med meg Arne Næss i stedet? Nei, vet du jeg tar med meg begge to jeg, det hadde blitt et trivelig selskap!

Hva var den siste boken du leste?  Jeg er glad i å lese. Mine favorittforfattere er Cecilia Samartin og Camilla Läckberg. Den boka som så langt har truffet meg dypest er ”Tusen strålende soler” av Khaled Hosseini. Det er en bok som satte spor.

Hva er ditt beste barndomsminne?

Jeg har vært veldig heldig med barndommen min. Jeg vil trekke frem sommerferie-turene med familien. En sommer kjørte vi gjennom Europa med Spania som destinasjon. Med en eldre bror, en yngre søster og meg selv i baksetet var det trangt om plassen. Det ble en tur med mange fine minner.

Hva serverer du når du får gjester?

Da blir det taco eller pizza. Helt standard, men det er retter som de fleste liker. Så blir det cola eller vann til.

Hva vil du vise gjestene av øyregionen?

Som innflytter er jeg ikke veldig kjent rundt her selv, men jeg fikk være med på en tur til Mørkdalstuva her forleden. Det var en kjempetur med fantastisk utsikt. Det er ikke utenkelig at den turen gjøres igjen.

Har du et godt tips til øyværingene nå i helga? J

eg har hørt at det skal være en blueskonsert på Ansnes i helga. Den blir sikkert fin å få med seg. Selv skal jeg reise til byen, så den får jeg ikke med meg. Ellers må folk komme seg ut i frisk luft.

Av  Kirsti Marthine Flathagen